Κατηγορίες προϊόντων
Κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

                                                                                      

           

                                                                                                                        

   

 

30 ΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

 


H επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1992, με αντικείμενο εργασίας, την πώληση με τη μέθοδο Β2Β ειδών μηχανογράφησης και την εκτύπωση μηχανογραφικών εντύπων υψηλής ποιότητας.
Το 1998 η επιχείρηση επεκτάθηκε και σε άλλα προϊόντα γραφείου, όπως γραφική  ύλη, μηχανές γραφείου, περιφερειακά Η/Υ τα οποία ήταν και είναι απαραίτητα, για τις ανάγκες και την λειτουργία  κάθε  σύγχρονης επιχείρησης.
Από το 2005 γίνεται επίσημος διανομέας  των προϊόντων HP  το οποίο σημαίνει,  ότι οι πελάτες της εξασφαλίζουν την αυθεντικότητα των προϊόντων HP, σε ανταγωνιστικές τιμές.
Σήμερα, η επιχείρηση διακινεί όλα τα προϊόντα των μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού (HP, CANON, EPSON, LEXMARK, XEROX, OKI, SAMSUNG, KONICA-MINOLTA, VERBATIM, HERMA, DAHLE, PILOT, EDDING, LEGAMASTER κ.α.), τα οποία προμηθεύεται, είτε απ' ευθείας από τις κατασκευάστριες εταιρείες, είτε μέσω των  επισήμων αντιπροσώπων τους.
Η επιχείρηση, έχει καθιερώσει μετά από πορεία 30 ετών, ένα αξιόπιστο όνομα στην αγορά των ειδών γραφείου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας ( οι παραγγελίες εκτελούνται συνήθως την επομένη εργάσιμη ημέρα και σε έκτακτες περιπτώσεις αυθημερόν) από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο βρίσκεται πάντα στη διάθεση του πελάτη , καθώς επίσης η έκδοση τιμοκαταλόγων και διαφόρων ενημερωτικών φυλλαδίων. 
Σήμερα, η επιχείρηση προμηθεύει είδη μηχανογράφησης και συναφή προιόντα, σε πάνω από 5.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου σε Ελλάδα και στην Κύπρο.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η συνεχής ανοδική πορεία  στις πωλήσεις της, κάθε χρόνο, που της δίνουν την δυνατότητα, να παραμένει μια υγιής και ακμάζουσα επιχείρηση.
Τέλος, μέσα στα πλαίσια της προβλεπόμενης ανάπτυξης της τεχνολογίας στη χώρα μας, σχεδιάζουμε συνεχώς και προσφέρουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.